NOVINKY

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 590,00 Kč
skladem
naše cena 599,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 999,00 Kč
skladem
naše cena 299,00 Kč
skladem

RECENZE

Přidáno: 20.03.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Moc krásné šaty na výběr, mají i větší velikosti a ne jako jinde kde mívají velikosti UNI které pak člověk neobleče, oblečení je přesně jako na obrázku,tedy stejně tak krásné. Velikosti sedí,jen délku šatů musim upravit.
Jsem spokojená a pokud někdy budu znovu potřebovat krásné šaty,obrátím se zde na tento obchůdek.
Rychlost doručení taky skvělé

 

Přidáno: 30.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Některé zákazníky může trochu odradit platba pouze předem na účet, i přes kladné recenze na Heuréce.
Postrádala jsem mail, o vyskladnění a odeslání zboží. Po objednání dorazil mail s údaji o platbě a potom až mail z PPL o převzetí balíčku (a ano, kontrolovala jsem i spam).

Pro:

rychlost
velký výběr zboží
uvedené míry odpovídají skutečnosti

Proti:

dodané šaty byly na spodním okraji lehce ušpiněné

 

Přidáno: 13.01.2023

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Bohatý výběr sortimentu. Společenské šaty krásné - přesně podle fota, míry odpovídající uvedené velikosti (L). Rychlé dodání. Spokojenost.

 

 

Přidáno: 03.12.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé dodání
Velikost přesně podle popisu.

 

Přidáno: 20.10.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rozhodně doporučuji. Rychlé dodání a krásné originální šaty.

Pro:

rychlé doručení
uvedeny přesné míry
skladem = opravdu skladem

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji za Vaši recenzi, která moc :-) potěšila - vážíme si vašeho hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup.

Krásný den

Eshop modastyl24.cz
 

Přidáno: 22.09.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zboží souhlasí s obrázkem i s rozměrama

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji za Vaši recenzi, která moc :-) potěšila - vážíme si vašeho hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup.

Krásný den

Eshop modastyl24.cz
 

Přidáno: 25.07.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Super

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji za Vaši recenzi, která moc :-) potěšila - vážíme si vašeho hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup.

Krásný den

Eshop modastyl24.cz
 

Přidáno: 28.06.2022

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Šaty které jsem zakoupila v největší velikosti podle tabulky a stejně mi jsou malé

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, šaty máme ručně vyměřeny a míry vypsány v popisu, šaty jsem opět přeměřila a míry sedí. Bohužel ve větších velikostech se nevyrábí. Nicméně zboží bylo třetí den u vás a píšete dorazilo za týden :(
S pozdravem
Eshop modastyl24.cz
 

Přidáno: 05.10.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

nevím o žádné nevýhodě

Pro:

široké spektrum zboží, přiměřená cena, kvalita, rychlé dodání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji za Vaši recenzi, která moc :-) potěšila - vážíme si vašeho hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup.

Krásný den

Eshop modastyl24.cz
 

Přidáno: 14.09.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuju, rychlé dodání zboží, bezproblémová komunikace.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkuji za Vaši recenzi, která moc :-) potěšila - vážíme si vašeho hodnocení a budeme se těšit na Váš další nákup.

Krásný den

Eshop modastyl24.cz
 

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Jitka Marková [85.207.89.*]

24.10.2019 20:16

Šaty

Rychlost a vstřícnost Předevčírem jsem si objednala šaty, dnes přišly a i když mi nesedí (velikost), tak musím tento obchod pochválit, protože jsem se tel. domluvila na vrácení a vše proběhlo bez problémů, šaty jsem odvezla, paní Svatava si je přebrala a jaký byl můj údiv, než jsem se vrátila domů, tak jsem měla na účtu peníze zpět, tak to se mi stalo poprvé takovou rychlost jsem opravdu nikdy nezažila. Takže můžu jen doporučit.

ODPOVĚDĚT

KONTAKTY

Svatava Smolárková-ADRIA

Adresa: Jasanová 442/18, Štěpánkovice

PSČ: 74728

Email: infomodastyl24@seznam.cz

Telefon: 420 606 557 282

infomodastyl24@seznam.cz

NjczYTZlN